Karel Deschrijver

Home / het team / Karel Deschrijver
karel_actie

Karel “De Grote Belg”

Karel is zaakvoerder van Bouwbedrijf DESKA . In 2011 starte hij met fietsen onder impuls van enkele oude voetbal vrienden . We gingen moutainbiken ….. wist hij veel …..

In september zouden ze Duchenne Heroes gaan rijden  Karel antwoorde: ok , ik ga mee , wist hij veel… Hij leerde toen ook Jo en Ilse kennen, de ouders van Maarten, toffe knul ; spijtig genoeg met duchenne. En zo ging hij mee met het team Bikers voor Maarten. Bij het 10-jarig bestaan van Deska laaide de sponsorkoorts op bij Karel en dat ging vlotjes ….. Op een wip hadden ze €10.000  bij elkaar !

 

In 2014 na zijn tweede deelname was het verhaal na 2 dagen al uit , 3-dubbele sleutelbeenbreuk en 1 jaar revalidatie . Toen leerde hij Robert de Jong kennen , had zijn fiets in de prak gereden. Karel zei, neem die van mij maar tot in Nijmegen. Zonder enige vragen over een borg of gegevens mocht Robert op zijn Canyon naar de finish. Zo hielden ze verder kontakt ….

In 2015 deed hij weer de volle week mee en na dat jaar zou er een sabbatjaar komen, tot gisteren ….. Hij besliste in overleg om in te schrijven bij team Stanmen , heeft enkele mailtjes verstuurd en op 2 dagen is de inschrijving rond en €2500 sponsorgeld is binnen. Toen Karel uiteindelijk aan de start verscheen was zijn sponsorteller tot 7800 euro gestegen!

 

Tijdens het rijden van de 2016 editie kwam hij tot de ontdekking dat die Hollanders best toffe gasten waren. Ze fietsen niet hard maar hebben daarentegen heel veel plezier tijdens het afzien. In plaatse van pijn in de beenspieren had hij pijn in de buikspieren van het lachen.

 

Vanzelfsprekend staat Karel in 2017 weer aan de start samen met team Stanmen!

 

 

Woonplaats: Scherpenheuvel (België)sponsor mij
Geboortedatum: 07-12-1964
Nationaliteit: Belgische
Beroep: Eigenaar bouwbedrijf DESKA
Hobby’s: mountainbiken, dansen en lekker eten
Fietst sinds: 2011
Beste prestatie: Duchenne Heroes 2013, 2015 en 2016
Bijzonder: leent zijn fiets uit aan iemand die fietsen kapot maakt

 

<< Rogier Tolboom  ||  Rik van Aalst >>