Fons van Middendorp

Home / het team / Fons van Middendorp
The Fons

The Fons

Zo’n 15 jaar geleden adviseerde Fons zijn huisarts het vreten & zuipen om te zetten in sporten. Fons startte met lopen, 5-10-15-21km en uiteindelijk de Marathon van Rotterdam.

 

Hardlopen werd ingeruild voor opstacle runs, deelname aan Mud Masters. Fons is een echte buitensporter. Driemaal per week is deze vroege vogel om 06.30u op het strand te vinden waar hij, in weer en wind zijn trainingen volgt. De liefde voor fietsen begon tijdens de spinning lessen die hij met zijn vrouw Sylvia op maandagavond volgt.

 

Met zijn mattie André werd team Fondretti opgericht. Sinds 2019 rijden ze samen Granfondo’s: Marmotte Pyrenees, Maratona dles Dolomites, Marmotte Voges, Kitzbühler Radmarathon, en Marmotte Alpe staat voor 2024 gepland.

 

In de vorige eeuw hebben Fons & Frank de Bakkers Vakschool in Wageningen afgerond. Snel ruilde Frank zijn Bakkerbuis in voor een PC en een carrière in de IT. Jaren later bleek op Strava dat ze beiden de liefde voor fietsen delen. Een #kleploze rit werd gepland. Onderweg dom lullen, maar geleidelijk aan ging het over Duchenne, hoe weinig over deze spierziekte bekend is en DH inhoudt.

 

Fons was overtuigd en realiseerde des-te-meer dat bewegen/sporten niet voor iedereen is weggelegd. Een knappe mtb-fiets werd aangeschaft, enkele audities met Stanmen Pim-Dick-Onno volgde en inschrijving DH werd een feit.

 

Woonplaats: Den Haagsponsor mij
Leeftijd: onbekend (54)
Nationaliteit: Nederlandse
Beroep: Business Development Manager
Hobby’s: Hardlopen (max 15km), Fietsen rees_mtb_gravel, koken, bourgondisch
Motto: Herinneringen maken!
Langste tijd: 10.59 uur
Langste dagrit: 300km

 

<< Dick Bernhard  ||  Jan de Jong >>