Jan-Willem Hermans

Home / het team / Jan-Willem Hermans
Jan-Willem "de rijdende notaris"

Jan-Willem “The Herminator”

erm

Jan-Willem Hermans is altijd een fervent sporter geweest op de tennisbaan, het hockeyveld en in het zwembad. Nadat hij zich in maart 2018 had ingeschreven voor DH2018 heeft hij zijn eerste MTB gekocht en is gaan trainen.

 

Directe aanleiding is de ontmoeting geweest met Ruben en Robert in een cafe in Wageningen. Via één van de leden van het team van de Stanmen was Jan-Willem op de hoogte geraakt van de verhalen over hun zonen Stan. De geboden kans om daadwerkelijk iets te mogen doen heeft een intussen uit de hand aan het lopen hobby tot gevolg.

 

De afgelopen maanden heeft Jan-Willem diverse andere leden van het team Stanmen leren kennen bij toertochten op de racefiets, zoals de bevrijdingstocht, de Holland Classic en de toertocht van de Driebergse Toer Club van 140 kilometer als eerste echte uitdaging. Sinds Jan-Willem op de mountainbike zit, is hij wekelijks in de bossen in Amerongen, Rhenen, Veenendaal en Wageningen te vinden.

 

Na een prachtige editie in 2018 trok hij de conclusie dat deelname een van de beste beslissingen van dat jaar was. Over inschrijven voor 2019 werd dus niet lang nagedacht.

 

Woonplaats: Amerongen
Geboortedatum: 6 december 1968
Nationaliteit: Nederlandsesponsor mij
Beroep: notaris te Veenendaal en partner bij Olenz notarissen en raadsheer-plaatsvervanger bij Hof ’s-Hertogenbosch
Hobby’s: hockey, tennis, zwemmen, lopen en fietsen
Fietst sinds maart 2018 zowel MTB als racefiets
Beste Prestatie: 105 kilometer MTB Hago Limburgs mooiste 2018, DH18 en DH19
Bijzonder: Geen rijdende rechter maar wel een fietsende notaris in het team.

 

<< Rik van Aalst || Pim Spierenburg >>