Rollend naar huis

Home / Rollend naar huis

Na het overdonderende succes van onze bieractie in 2017 was het eind februari weer tijd voor een nieuw bier. De Stanmen waren uitgenodigd om ter ere van hun 10-jarig bestaan en het 40-jarig bestaan van Café De Vlaamsche Reus, 1000 liter bier te gaan brouwen. De actie van 2017 werd gedaan op initiatief van de Vlaamsche Reus en deze maal was het Stadsbrouwerij Wageningen die met een mooi aanbod kwam.

De betrokken brouwers

De betrokken brouwers

 

28 februari was het zover, Robert en Ruben mochten de hele dag aan de slag onder de deskundige leiding van brouwmeester Stefan Duurkoop In mei was het moment daar, het bier mocht gebotteld worden. Het bier heeft de dubbelzinnige naam “Rollend naar huis” gekregen. Het is een heerlijk fris blond bier. Met dank aan het Saaz en Barbe Rouge hop, proef je de naaldbomen en het bosfruit en beleef je de Ardennen. Het gebied waar de Stanmen jaarlijks hun Duchenne Heroes tocht doorheen rijden. Het is een fris goed doordrinkbare blond geworden met een alcoholpercentage van 6,5%

 

Het etiket laat de connectie zien tussen alle betrokken partijen. De fiets is natuurlijk gelinkt aan de Stanmen, de pater komt van het logo van de Vlaamsche Reus en de wielen komen uit het logo van de Stadsbrouwerij.

 

Donderdagavond 30 mei om 20.00 uur zal het bier officieel worden gepresenteerd bij Stadscafé Rad van Wageningen. Het kan dan voor het eerst geproefd worden en dan zal ook de verkoop van start gaan.

 

Koop dit heerlijke bier en steun ons doel!

 

Heerlijk fris blond bier

Heerlijk fris blond bier

Bestelinformatie:

Rollend naar huis Stanmen Blond Bier fles 75cl à €9,50

Wil je flessen bestellen dan kan dit door een mail te sturen naar:

info@stanmen.nl

In principe gaat het om afhalen maar, afhankelijk van hoeveelheid en locatie, kunnen we bezorgen.

 

Verkrijgbaar van tap:
Café Rad van Wageningen en Café De Vlaamsche Reus