Frank Moorkamp

Home / het team / Frank Moorkamp
Knarf Moorkop

Knarf Moorkop

Frank is lang geleden (ergens in de vorige eeuw) door het MTB virus gegrepen op een bedrijfsuitje. Een lange tijd, één keer in de week, in het weekend een rondje doen. Op een gegeven moment is hij ook op woensdag er bij gaan fietsen. Vanaf 2017 op het schoolplein van de kinderen kwam hij Pim en Onno tegen (inmiddels ook Stanmen leden) en samen besloten om een Whatsapp groep te starten voor de MTB-ende papa’s. Vanaf dat moment wordt er vaker in de week gefietst.

 

Via Pim is hij in 2020 ook benaderd om met de Stanmen mee te fietsen, helaas is DH2020 niet door gegaan maar hij heeft enorm genoten van de 2021, 2022 en 2023 editie. Hij probeert ook 1 of 2 keer per jaar met de “Raggenduh Mannuh” een MTB weekendje of week te fietsen in het buitenland, iedere dag een lange tocht en in de avond uiteindelijk toch weer veel te veel bier drinken (Ah, ik zie nu de link met Stanmen). Hij zal er voor zorgen dat hij in september helemaal klaar voor Duchenne Heroes 2024 is. Frank is getrouwd met Nelleke Brekelmans en heeft twee kinderen Bram en Marley.

 

Woonplaats: Wageningensponsor mij
Geboorteplaats: Lichtenvoorde
Geboortedatum: 25 September 1970
Nationaliteit: Nederlandse
Beroep: Technisch project specialist bij AGFA Healthcare
Hobby’s: Fietsen, festivals, gezellig eten en drinken
Fietst sinds: de oerknal
Beste prestatie: coast to coast door de Highlands in Schotland, de GrandTUHR 2018 en GrandTUHR 2021, DH21, DH22 en DH23, alle lussen van de Amstelgoldrace op een dag
Bijzonder: is altijd wel te porren voor een gezellige, spannende of onmogelijke fiets activiteit

 

<< Pim Spierenburg  ||  Onno Wennekes >>