Jeroen Beije

Home / het team / Jeroen Beije
jeroen_actie

Jeroen “The Eyebrow” Beije

Jeroen, onze altijd sympathieke Haagse Zeeuw. Hij was al bekend met Duchenne Heroes als mecanicien van Bike2Build. Zodoende leerde hij ook Robert en Ruben kennen. Robert bezocht veelvuldig de stand van Bike2Build i.v.m. materiaal problemen. Dat creëert een band natuurlijk. Een jaar later had Jeroen het niet zo druk met de onderhoudswerkzaamheden en vroeg hij of hij een etappe mocht meefietsen met de Stanmen. Vanaf dat moment ging het allemaal mis… Na 100km fietsen in mooi landschap en onder voortdurend gelach om zijn sprekende Samson en Gert imitatie wisten Robert en Ruben het: Jeroen moet een Stanmen worden.

 

De volgende twee jaar is Jeroen, onder druk gezet, gechanteerd en ronduit aan zijn hoofd gezeurd om lid van het team te worden, aldus geschiedde. Jeroen is zich in 2018 volle bak aan het inzetten om geld op te halen en natuurlijk aan het trainen om het moordende tempo van het team bij te kunnen houden.

 

Het motto waarmee hij door het leven wandelt, is: behandel mensen zoals je zelf ook behandeld wil worden.
Met dit als uitgangspunt wil hij zoveel mogelijk geld van sponsoren vergaren om zo bij te kunnen dragen aan de mogelijkheid voor een betere toekomst voor al deze jongens en hun dierbaren.

 

 

Woonplaats: Den Haag
Geboortedatum: 25 januari 1973
Nationaliteit: Nederlandsesponsor mij
Beroep: Storemanager
Hobby’s: buiten spelen in de breedste zin van het woord
Fietst sinds: mensenheugenis
Beste prestatie: Transhoek Challenge, Raid des Hautes Fagnes, Salomon Outdoor Challenge (1e plaats)
Bijzonder: zijn nimmer aflatende frons!

 

Bauke Miedema || Jan-Willem Hermans >>